Nieuws.

24/7 beschikbaar
Verhuur van formaat
Nee is geen optie
Landelijk inzetbaar
Gecertificeerd materieel

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Biemond & Zonen. Volg onze projecten en ontdek wat er allemaal gebeurt.

Het laatste nieuws.

Nieuwe long reach voor Biemond en Zonen!

Nieuwe aanwinst afgeleverd door ELM Bouwmachines B.V.! Wij hebben gekozen voor een Doosan DX 300LC in long Reach uitvoering, compleet met automatisch vet smeersysteem, overdruk unit, GPS voorbereiding en nog meer luxe cabine opties. Deze kraan heeft een giek lengte van circa 18 meter. Deze¬† rupskraan vervangt onze Volvo 240 Long Reach welke is ingeruild […]

Lees meer
Biemond en Zonen trots op nieuwe aanwinst Volvo L120H

Het is alweer een paar weken geleden dat de Volvo L120H, afgeleverd door SMT Nederland, op de dieplader richting het werk in Groningen ging. Inmiddels heeft onze machinist de 236 uur aangetikt en is nog steeds vol lof over de machine. Deze L120F is uitgerust met de nieuwste technieken als het gaat om de Europese […]

Lees meer
Drie nieuwe graafmachines voor Biemond & Zonen

Donderdag 26 April nieuw bij ons afgeleverd door de Kemp groep : 2x Kato 19 VXT 2 tons graafmachines & 1x Kobelco 75 SR 8 tons graafmachine.

Lees meer
Aanschaf Tubecube TC1 Grondzuiger

Nieuw in ons verhuurassortiment is de Tubecube TC1 zuigunit. Vanwege het specialistische karakter van deze unit, verhuren wij de Tubecube TC1 uitsluitend inclusief Hydraulische Graafmachine inclusief bediening.

Lees meer
Liebherr 914 Compact

Nieuw in onze verhuurvloot zijn 2 Liebherrs 914 Compact. Uitgerust met zeer schone Stage 3B-motoren dragen ze actief bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot van onze opdrachtgevers.

Lees meer
Shovel L120 met on-board weegsysteem MC 382

Niet nieuw, maar wel de moeite van het (nog eens) vermelden waard: wist u dat onze Volvo Wiellader L120 is uitgerust met een On-board weegsysteem van het type MC 382 (fabrikant PAT Kruger)?

Lees meer
Ingebruikname opslagterrein De Geer Zwijndrecht

Ons nieuwe opslagterrein van 5.800 m2 op Industrieterrein De Geer in Zwijndrecht is inmiddels volledig operationeel.

Lees meer
Veiligheidsbewustzijn Biemond en Zonen

Biemond & Zonen werkt al geruime tijd aan een duurzame bedrijfsvoering. Dit geldt ook voor de inzetbaarheid van onze medewerkers. Wij voelen ons verantwoordelijk voor hen en willen de medewerkers tot hun pensioen fit houden voor de arbeidsmarkt.

Lees meer
GLADHEIDSBESTRIJDING ! STROOIEN EN SCHUIVEN!

Ook zorgen wij aankomende winter dat iedereen veilig en wel op zijn bestemming kan komen.

Lees meer
Offertelijst
There are no products in the cart!
Total
0.00
Continue Shopping