Over ons.

24/7 beschikbaar
Verhuur van formaat
Nee is geen optie
Landelijk inzetbaar
Gecertificeerd materieel

In 1957 zijn we opgericht als Biemond en van Pelt B.V. en gestart met de verhuur van graafmachines. Inmiddels is de derde generatie Biemond actief binnen onze organisatie, een goede aanleiding om onze naam te wijzigen in Biemond en Zonen B.V.

Het accent lag aanvankelijk op de verhuur van materieel ten behoeve van de GWW-sector. En nog steeds is dat één van de pijlers van onze organisatie. Het leveren van materialen, het uitvoeren van projecten in aanneming, het uitvoeren van bodemsaneringen en de verhuur van Spoormaterieel is daar in de loop van de tijd bijgekomen. Het onderhoud van al ons materieel voeren wij uit in eigen beheer. De mensen van onze Technische Dienst staan garant voor een vrijwel storingsvrij machinepark.

Kennis binnen handbereik


De kwaliteit van het werk wordt niet alleen bepaald door het materieel wat daarvoor wordt ingezet maar veel meer nog door de mensen die het werk uitvoeren. Wij hechten daarom grote waarde aan deskundige medewerkers. Al onze medewerkers zijn of worden goed opgeleid om de taken waar zij voor ingezet worden vakkundig en veilig uit te voeren. Naast de nodige vakkennis is al ons eigen personeel eveneens in het bezit van het Digitale Veiligheids Paspoort, om te mogen werken aan het spoor en van een VCA-diploma.

Assortiment: Van formaat en op maat


Met een verhuurvloot van meer dan honderd eenheden en een veelvoud aan hulpstukken, een eigen depot, eigen transportmiddelen en diepladers en natuurlijk een eigen werkplaats is het ons niet gauw te gek.

Ons werkgebied is Nederland, en op aanvraag ook verder weg. Daarbij zijn we 24/7 bereikbaar.

VEILIGHEID, KWALITEIT EN DUURZAAMHEID.


De directie van Biemond & Zonen streeft naar een optimale bedrijfsvoering, waarbij het voldoen aan de verwachtingen van de opdrachtgever, het leveren van kwaliteit en het veilig en gezond laten werken door onze medewerkers de hoogste prioriteiten hebben.

Met bovenstaande woorden begint de Beleidsverklaring van de directie inzake ons KAM-systeem. Daarnaast staan wij op trede 3 van de Co2-Prestatieladder, waarmee wij een bijdrage leveren aan het terugdringen van onze Co2-uitstoot en het beter beheersen van processen die daarmee gepaard gaan.

We zeggen niet alleen wat we doen, we doen ook wat we zeggen.

Zij staan altijd voor u klaar!

Jelle Biemond
Planner

Greetje
Administratie

Wim Biemond
Directeur

Moen
Chef werkplaats

Vragen? Start hier de chat.

Heeft u een vraag over onze producten, service of voorwaarden? Start dan hier de chat op, wij helpen u graag!
Liever telefonisch contact? Bel dan naar 078 - 677 14 02.