Historie van de onderneming Biemond en Zonen.

24/7 beschikbaar
Verhuur van formaat
Nee is geen optie
Landelijk inzetbaar
Gecertificeerd materieel

Biemond en Zonen, voorheen Biemond en van Pelt, is opgericht in 1957 door Jaap Biemond en Arie van Pelt. Sinds 1996 hebben de zoons van de eerste generatie, Wim Biemond & Hans van Pelt, de onderneming overgenomen.
(bovenstaande is een afbeelding van de twee oprichters. Links Arie van Pelt Recht Jaap Biemond)

Op 1 januari 2013 werd J.Luyt Transport uit Berkel en Rodenrijs overgenomen, een aannemingsbedrijf met een behoorlijke staat van dienst in spoorwerk en bodemsaneringen. Per 1 april 2015 is J. Luyt Transport volledig opgenomen in Biemond en van Pelt B.V.

Hans van Pelt heeft in 2015 zijn uittrede gedaan, na een lange en juiste samenwerking met Wim heeft hij besloten om het bedrijf te verlaten om gezondheidsredenen. Natuurlijk was dit een grote schok voor de onderneming en de buitenwereld. Biemond en van Pelt was een bekende naam binnen het grondverzet.
Hierna besloten Wim en zijn inmiddels ingetreden zoon Jelle Biemond, het bedrijf voort te zetten. Vandaar dat het bedrijf nu ook Biemond en Zonen heet. Jelle hoopt de onderneming van zijn vader met succes te kunnen voortzetten wanneer Wim zijn uittrede zal maken.

Vanaf de start zijn Jaap Biemond en Arie van Pelt begonnen met tractors en kleine grondverzetmachines zoals graaf-laad-combinaties. Inmiddels is de hobby uit de hand gelopen . Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere verhuurbedrijven van grondverzetmachines in de regio Rotterdam met circa 100 machines, 60 personeelsleden en 14 vrachtauto’s in de verhuurvloot.

 

 

Offertelijst
There are no products in the cart!
Subtotal
0.00
Total
0.00
Verder winkelen